مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عج) تهران
مقام معظم رهبری: طلبه باید منشا امید وشور ونشاط و تحرک باشد.
مقام معظم رهبری: طلبه باید منشا امید وشور ونشاط و تحرک باشد.
یکی از جذابترین مسائلی که جامعهی امروز را درگیر خود کرده و مردم به خصوص جوانها را به آن متمایل نموده مسألهی عرفان است. عرفان یادآور آرامش و خلسه و قدرت و راز آلود بودن و ارتباط برقرار کردن با غیب و تأثیر گذاشتن بر امورات مادی است! اینطور در ذهنها جای گرفته است که عارف کسی است که ذهن خوانی دارد از غیب خبر میدهد راه حلهای مشکلات را میداند و قدرت کنترل خودو دیگران را دارد!!!
عرفان از ماده عرف به معنای شناخت است.
کوتاه سخن اگر میخواهیم در باره عارف صحبت کنیم باید بدانیم این شخص عارف شناخت در مورد چه چیزی دارد؟
منظور از عرفان در اینجا شناخت غیب است و غیب را به دو دستهی غیبی که ارتباط انسان را با عالم عقل و فرشتهها و خدا باز میکند و دستهی دیگر غیبی که سیاه است و ارتباط انسان را با عالم شیاطین و جن باز مینماید.چیزی که خیلی خطرناک است و باید در بارهی مسألهی عرفان به آن توجه کرد بیان افراد مختلف است متاسفانه به اسم ارتباط با خدا مطالبی گفته میشود که که ارتباط انسان را با عالم شیاطین برقرار میکند. پناه به خدا میبریم از افتادن در دام دغل بازانی که از جهالت و پاکی انسانها استفاده میکنند برای رسیدن به مقاصد شوم خود و تسلط پیدا کردن بر جهان ، قصد بر آن است که شاخصههای عرفان صحیح بیان شود تا یک میزانی برای رسیدن شناخت خدا پیدا شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط حوزه علمیه ولی عصر (عج) در 1396/06/08 ساعت 12:39:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |